Dnevni i tjedni horoskop


Ako čitate dnevni i tjedni horoskop sigurno ste se jednom ili više puta pitali koliko se razlikuju dnevni i tjedni horoskopi za isto vremensko razdoblje koji su objavljeni na različitim web stranicama.

Portal Humor i Zabava pomaže vam pronaći odgovor na to pitanje tako da smo za vas sastavili popis i opis više web stranica koje sadrže dnevni i tjedni horoskop:


Covermagazin dnevni horoskop - ovaj je dnevni horoskop kratak i jasan, a odlična navigacija veliki je bonus ove web stranice.

Covermagazin tjedni horoskop - za razliku od dnevnog horoskopa, tjedni horoskop ove web stranice je ipak bogatiji sadržajem.


Horoskop.hr dnevni horoskop - odličan dnevni horoskop koji se dijeli na ljubav, karijeru i zdravlje. Moja jedina zamjerka ovom dnevnom horoskopu je što piše ove 3 glavne kategorije samo u nastavku rečenice umjesto u novi red, pa to uzrokuje smanjenu preglednost horoskopa.


Horoskop.hr tjedni horoskop - osim što su glavne kategorije ovdje ipak napisali u novi red, ovaj tjedni horoskop ne razlikuje se mnogo od njihovog dnevnog horoskopa. Na kraju web stranice možete vidjeti koji su najsretniji horoskopski znakovi ovog tjedna.


Astrolook dnevni horoskop - dobar dnevni horoskop koji na svom kraju za svaki horoskopski znak sadrži koristan savjet.

Astrolook tjedni horoskop - nešto je dulji od dnevnog horoskopa, ali ne sadrži na kraju savjet. Iako je dizajn ove web stranice prosječan, vizualni dojam veoma podižu lijepe slike horoskopskih znakova.


Jutarnji.hr dnevni i tjedni horoskop - oboje se nalazi na istoj stranici, a da li želite vidjeti dnevni horoskop ili tjedni horoskop birate klikom na tab.

Dnevni horoskop je jednostavan i dobar, te sadrži ocjenu za ljubav, posao i zdravlje.

Tjedni horoskop također sadrži ocjene za ljubav, posao i zdravlje, ali sadrži i ocjenu tjedna, sretne brojeve, te savjet tjedna za svaki horoskopski znak. Uz sve to ovaj tjedni horoskop koristi podebljane podnaslove čime je znatno povećao svoju preglednost.


Večernji.hr dnevni i tjedni horoskop - navigacija između dnevnog i tjednog horoskopa slična je kao i na Jutarnji.hr, ali ovdje na isti način izabirete i horoskopski znak koji vas zanima.

Horoskop se dijeli na ljubav, karijeru i zdravlje, a tjedni horoskop na kraju sadrži ocjene za ove tri kategorije. Njegov veliki bonus je što je to prvi horoskop koji između podnaslova stavlja jedan red razmaka, pa je preglednost horoskopa odlična.


Frendice.hr dnevni i tjedni horoskop - ovu web stranicu krase odlična navigacija i preglednost, detaljni dnevni i tjedni horoskop, a slikovni prikaz ocjena za ljubav, zdravlje i novac još više podižu vizualni dojam.


Partneri portala Humor i Zabava: